Rvs Swimming Pools – Inox zwembaden

Een magische weerspiegeling van het licht op het water

scroll

IMGP2465 1 1

Inox staat garant voor een tijdloos en verfijnd design

Een inox zwembad in de tuin of binnenruimte wordt steeds populairder. De reden hiervoor is niet ver te zoeken: het materiaal zorgt voor een magische weerspiegeling van het licht op het water. Zonnestralen worden bovendien op indrukwekkende manier gereflecteerd. Als u ook nog eens weet dat wij dergelijke zwembaden als maatwerk leveren, is uw keuze misschien helemaal gemaakt!

Daarom koos Oaaz Swimming Pools ervoor een exclusieve samenwerking aan te gaan met Rvs Swimming Pools!

Inox Right

Perfect huwelijk met uw tuin

Het goede nieuws? Bij een dergelijk zwembad zijn bijna alle vormen en dieptes mogelijk. Wenst u een zwemkanaal om baantjes te trekken? Of liever een zwembad in ‘klassiek’ formaat? Verkiest u een ‘skimmersysteem’ of ‘overloopsysteem’. Het kan allemaal.

Bovendien geeft inox uw zwembad een tijdloos en verfijnd uiterlijk, dat perfect samengaat met alle andere materialen in uw tuin en huis.

IMG 20190821 153902

Inox jacuzzi's op maat

De inox jacuzzi’s van RVS Swimming Pools staan synoniem voor wellness en zijn ontwikkeld om de wereld even te doen stilstaan…

Warmte en gewichtloosheid worden gecombineerd met een intensieve hydrotherapie, wat resulteert in een helende en ontspannende werking. De Waterstraalmassage stimuleert de bloedsomloop, versnelt het herstelproces na intensieve lichamelijke inspanningen, verzacht de pijn van blessures, lost stress op en bevordert een goede nachtrust.

Jacuzzi Right

Droom weg bij enkele reeds gerealiseerde inox zwembaden