IMGP3087 1

Zwembadbouwers die uw droom waarmaken

Als zwembadbouwers hebben wij één grote ambitie: een oase van rust creëren waar de kwaliteit – letterlijk – van af spat. Zodat u hier na een drukke dag kunt thuiskomen en ontspannen. Voor elk type zwembad zit u goed bij Oaaz: wij leggen zowel mozaiek zwembaden als liner zwembaden aan. En dat volgens verschillende afwerkingsmogelijkheden, zodat u uw zwembad écht kunt personaliseren. Ook voor zwembadrenovatie kunt u altijd bij ons aankloppen.

IMGP2438 1 1

Gedreven door een passie voor zwembaden

Kwaliteit en perfectionisme: dat vat het vakmanschap van de zwembadbouwers van Oaaz goed samen. Samen met u als klant ontwerpen we een uniek concept, waarbij we maximaal rekening houden met uw smaak en budget.

Op het einde van de rit geniet u van een zwembad dat harmonieus samengaat met tuin en omgeving – zeker wanneer u kiest voor ons sleutel-op-de-tuin-formule. Tijdens het bouwproces kunt u altijd bij ons terecht met uw vragen en opmerkingen.

Oaaz Swimming Pools? Waag uw water-kans!

IMGP2909 1 1

Elk project verdient een persoonlijke begleiding

Een privé zwembad aanleggen is steeds een uniek project. Elk zwembad wordt aangelegd in een andere tuin of bij/in een andere woning. De omgeving is steeds verschillend. Daarom kiest Oaaz ervoor elk zwembad op maat te maken.

Onze adviseur helpt je in het maken van de juiste keuzes, zodat elk bouwkundig zwembad tot zijn recht komt. Samen zorgen jullie ervoor dat je zwembad, tuin en woning één geheel vormen.