Polypropyleen zwembaden

Kiezen voor polypropyleen, is kiezen voor kwaliteit op maat

scroll

IMGP2501 1 1

Moderne en strakke uitstraling

Een zwembad in polypropyleen biedt u als gebruiker talloze voordelen: dit zwembadtype is kleurvast, heeft hoge isolatiewaarden, wordt vervaardigd uit duurzaam en stevig materiaal en staat voor een flexibele uitwerking in termen van afmetingen en esthetiek. Dankzij het vakmanschap van Oaaz bent u bovendien verzekerd van uitgekiend maatwerk.

IMGP2499 1 1

Twee lijnen

In onze productportfolio vindt u de lijnen Classic en Unique. Beide groepen bieden de hoge kwaliteitsstandaard van polypropyleen zwembaden (nauwkeurige productie, hoge levensduur en duurzame materialen), maar hebben ook hun eigen karakteristieken.

IMGP4741 1

Unique of Classic?

Unique is vooral gericht op unieke en vooruitstrevende technische oplossingen en bevat een breed assortiment speciaal ontworpen elementen die aan alle verlangens of ideeën voldoen – zelfs die van de meest veeleisende klanten of architecturale wensen. Classique staat dan weer voor een complete, hedendaagse reeks zwembaden voor privé- en publiek gebruik, met uitvoeringen die hoog scoren inzake prijs-kwaliteitsverhouding.

IMGP4771 1 1

Droom weg bij enkele reeds gerealiseerde polypropyleen zwembaden